Hvem er vi?

Virksomheden er grundlagt af Morten Høj Jensen, som ligeledes står for størstedelen af de kreative tankestrømme, der munder ud i profileringen af din virksomhed på unik vis i det virtuelle rum. Yderligere trækker vi lejlighedsvis på eksterne ressourcer, alt sammen med hensigt på at optimere dit endelige resultat med de stærkeste spillere indenfor marketings- og designbranchen.

Vi kan hjælpe med

Vi beskæftiger os med alt indenfor hjemmesider, markedsføring & design. Heriblandt webshops, logoer og visitkort samt meget mere. Vi yder naturligvis professionel rådgivning under hele processen. Hos Insert Media tror vi på uovertruffen kvalitet leveret af erfarne hænder, ligesom vi sætter stor lid til at kreere en skræddersyet løsning, der imødekommer dine samt dine kunders behov.

Vi er stærke i

BRUGERVENLIG CMS

RESPONSIVE DESIGN

NEM OPSTART

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Jeres ønsker

Den bedste løsning skabes i fællesskab. Vi lytter altid til vores kunders behov, så vi kan skabe en solid holdbar løsning.

"Insert Media har været en fantastisk sparringspartner, som ikke kun forstår sig på det tekniske, men også på koncept og design, så alt går op i en større helhed. Vi er yderst tilfredse med forløbet - og ikke mindst resultatet; enkelt, stilfuldt og overskueligt."

Ann Plejdrup, dk3